Новини

09 Жовтня, 2024 р., 12:18
Житлова субсидія – це державна допомога, що має цільове призначення, а саме оплату спожитих житлово-комунальних послуг. Держава надає його найбільш вразливим українцям, щоби зменшити навантаження на їхній сімейний бюджет при сплаті житлово-комунальних послуг.
09 Жовтня, 2024 р., 10:57
Під час воєнного стану в Україні тим роботодавцям, які працевлаштовують ВПО, передбачена виплата 8000 грн за кожного працевлаштованого. Ці кошти роботодавці зможуть витратити на оплату праці таких працівників.
09 Жовтня, 2024 р., 10:25
Ветерани хотіли б бачити державу головним провідником своєї реінтеграції, а основною її функцією вважають надання можливостей.
09 Жовтня, 2024 р., 10:22
Навчання буде корисним для власників, керівників і співробітників малого та середнього бізнесу. Адже практичні навички для захисту свого бізнесу необхідні у сучасних умовах інформаційної війни та частих хакерських атак. Програма включає 5 тренінгів та практичний семінар зі штучного інтелекту.
09 Жовтня, 2024 р., 10:19
Відтепер громадяни, чиє житло було знищене внаслідок бойових дій, можуть подати заяву на отримання житлового сертифікату або виплати для відбудови на власній земельній ділянці в межах програми єВідновлення через Центри надання адміністративних послуг та портал Дія.
09 Жовтня, 2024 р., 10:16
Верховна Рада України прийняла за основу та в цілому законопроєкт (реєстр. №11376), завдяки якому статус особи з інвалідністю внаслідок війни зможуть отримати військовослужбовці, які отримали травми під час захисту України.
09 Жовтня, 2024 р., 10:14
Перша леді Олена Зеленська взяла участь у щорічному Міжнародному форумі культурної дипломатії, який організували Український інститут і Міністерство закордонних справ України.
09 Жовтня, 2024 р., 10:13
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів сьогодні Ставку. Було кілька питань, але найголовніше – це зброя: виробництво в Україні, постачання від наших партнерів і наші закупівлі – всюди у світі, де є снаряди або техніка, які можуть зміцнити нашу оборону. Доповідали: Головком Сирський – щодо потреб армії, урядовці – щодо тих можливостей, які вже реалізовані і які можуть бути забезпечені протягом цього року. Це стосується і поточних наших потреб, і запланованого постачання на наступний рік.
07 Жовтня, 2024 р., 15:01
Для тих, хто раніше не стикався з програмою призначення житлових субсидій, розповідаємо, що для призначення субсидії надаються заява (http://bit.ly/4eyubbx) та декларація (http://bit.ly/4dzUDQW) (за встановленими формами).
07 Жовтня, 2024 р., 15:00
Незаконні рубки – це заготівля деревини без спеціального дозволу на використання лісових ресурсів (лісорубний квиток). Причини виникнення незаконних рубок:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень