Новини

13 Серпня, 2021 р., 08:42
Кілька порад, як коректно писати про вакцинацію в соціальних мережах: 1) Акцентуйте переваги вакцинації. Комунікуючи свої відчуття про вакцинацію, зробіть акцент на таких позитивних наративах, як свобода та безпека. 2) Навіть жартома не повторюйте дезінформацію. Найкращий спосіб боротьби з дезінформацією — це ніколи не повторювати недостовірні дані. Навіть жартома сказані фрази на кшталт «я чіпувався», «тепер я чіпований» допомагають у поширенні фейків про вакцинацію. Перевіряйте інформацію щодо вакцин та коронавірусу.
13 Серпня, 2021 р., 08:39
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті міжнародної виставки фотомистецтва Photo Kyiv 2021 – «Не|видиме життя», що триватиме в Національному заповіднику «Софія Київська». Центральною темою арт-події стала безбар’єрність у сучасному суспільстві. Детальніше: https://bit.ly/2VQj0rJ
13 Серпня, 2021 р., 08:25
12 серпня, за ініціативи Києво-Святошинського районного центру зайнятості, для укріплення шляхів взаємовигідної співпраці, проведено робочу зустріч директора Києво-Святошинського районного центру зайнятості Андрія Іванова з керівником Києво-Святошинського відділу державної установи «Київський обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України» Євгеном Ковнацьким.
12 Серпня, 2021 р., 14:26
12 серпня відбулося заключне засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Бучанській районній державній адміністрації. За рішенням ініціативної групи установчі збори для формування Громадської ради при Бучанській РДА будуть проведені 26 серпня 2021 року.
12 Серпня, 2021 р., 08:31
Відтепер обласні та комунальні об'єкти культурної та історичної спадщини зможуть брати участь у президентській програмі "Велика Реставрація". Сьогодні Уряд на позачерговому засіданні прийняв рішення, яке дозволить їм отримувати субвенції з державного бюджету.  
12 Серпня, 2021 р., 08:27
Сьогодні Уряд підтримав законопроект, яким передбачається внесення змін до 40 законодавчих актів України щодо розмежування функцій органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей у зв’язку з утворенням Національної соціальної сервісної служби та її територіальних органів.
12 Серпня, 2021 р., 08:16
Дослідження на 128 тис. медичних працівників в Індонезії, яких щепили від #COVID19 вакциною CoronaVac від Sinovac Biotech із січня по березень 2021 року, показали, що ця вакцина має ефективність 98% у запобіганні смерті, 96% у запобіганні госпіталізації та 94% у запобіганні симптоматичній хворобі. bloom.bg/3fRvSVh
12 Серпня, 2021 р., 08:15
У Стратегії зазначено, що національні інтереси України – це сталий розвиток вітчизняної економіки, інтеграція країни в європейський економічний простір та розвиток рівноправної взаємовигідної економічної співпраці з іншими державами. Детальніше: https://bit.ly/3sbWx4i
12 Серпня, 2021 р., 08:08
Читайте 190-й випуск Євроінтеграційного дайджесту від Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.   У ньому традиційно викладені основні новини євроінтеграції України та двосторонньої співпраці з ЄС за минулий тиждень. Детальніше на Євроінтеграційному порталі: https://cutt.ly/digest190
12 Серпня, 2021 р., 08:05
За ініціативи Президента Володимира Зеленського, тариф на електроенергію для домогосподарств, які споживають менше 250 кВт*год на місяць, буде знижено до 1,44 грн за кВт*год. Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Уряду 11 серпня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень