Новини

13 Вересня, 2021 р., 13:43
Захворювання на коронавірус виявили в 29 жителів Київщини. Такими є дані обласного центру контролю та профілактики хвороб за минулу добу, 12 вересня.
13 Вересня, 2021 р., 11:41
80-річчя села Коцюбинське цього року прийшло не лише із щедрим сонечком , а й щасливими усмішками малечі, їхніх батьків, вихователів та, навіть, бабусів і дідусів. Не жарти ж - відкриття другого корпусу дитячого садочку на 110 дітей. Чекали цього дня довгих три десятки літ і, 11 вересня голова Бучанської райдержадміністрації взяв участь у відкритті цього дошкільного навчального закладу.
13 Вересня, 2021 р., 08:21
Минулого тижня учні 1-Д класу КЗ "Макарівський багатопрофільний ліцей" Макарівської селищної ради разом зі своїми батьками та класним керівником Михайловою Світланою взяли участь у Всеукраїнській акції «Зростаємо разом».
11 Вересня, 2021 р., 15:07
Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
10 Вересня, 2021 р., 14:33
В рамках робочого візиту до Пісківської громади заступник Голови Максим Петльований разом з начальником управління гуманітарної політики Ярославою Поляковою здійснили інспекцію облаштування дитячого спортивного майданчику в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» у центральному парку смт. Пісківка.
10 Вересня, 2021 р., 14:28
У зв‘язку із викликами, спричиненими короновірусною хворобою, та з метою проведення роз'яснювальної роботи з питань профілактики захворюваності, 9 вересня заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Максим Петльований разом з начальником управління гуманітарної політики Бучанської РДА Ярославою Поляковою здійснили низку робочих зустрічей з працівниками дошкільних навчальних закладів Пісківської та Немішаївської громад.
10 Вересня, 2021 р., 10:59
Захворювання на коронавірус виявили в 162 жителів Київщини. Серед них – 14 дітей. Такими є дані обласного центру контролю та профілактики хвороб за минулу добу, 9 вересня.
10 Вересня, 2021 р., 10:58
Програма USAID “Мріємо та діємо” оголошує другий відбір громад до участі у програмі та можливості отримати підтримку ініціатив, спрямованих на розвиток молоді, громади з 9 областей: Київської, Івано-Франківської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської, Волинської, Запорізької та Закарпатської (окрім обласних центрів). Долучитися до програми можна, взявши участь у конкурсі “МолодьТут: створи громаду молодіжних перспектив”.
09 Вересня, 2021 р., 10:51
Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський презентував концепцію обмеження обігу одноразових виробів із пластику на території України. Такі вироби забруднюють довкілля, стають причиною загибелі тварин, морських жителів і птахів. А при розкладі на мікропластик можуть навіть потрапляти у їжу для людей. Європейські країни вже почали перехід до життя без пластику і Україна слідує останнім екологічним тенденціям.
09 Вересня, 2021 р., 10:47
Сьогодні Кабінет Міністрів України схвалив проект Закону України «Про екологічне страхування», розроблений Міндовкіллям на виконання Указу Президента України. Головна мета - створити нові дієві фінансові механізми для відшкодування шкоди, заподіяної довкіллю, життю, здоров’ю, майну громадян, а також сприяти модернізації підприємств-забруднювачів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень