Новини

25 Січня, 2024 р., 10:07
Шановні підприємці та інноватори! З метою підтримки бізнесу Київщини під час війни Департамент економіки Київської обласної військової адміністрації пропонує добірку грантів січня. Оновлений дайджест грантових можливостей – це ваш шанс не лише отримати фінансову підтримку, але й реалізувати свої ідеї та сприяти розвитку Київщини. Дайджест об’єднав найактуальніші грантові програми для різних галузей бізнесу.
25 Січня, 2024 р., 10:01
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) допоможе відновити приміщення Бородянського районного суду в Київській області, зруйноване в перші дні розв’язаної росією проти України повномасштабної війни. Двоповерхова будівля суду була повністю зруйнована внаслідок декількох ворожих атак і на її місці тепер побудують нову. Термін реалізації проєкту – 1,5-2 роки. USAID фінансуватиме та контролюватиме весь процес – від розробки проєктно-кошторисної документації до здачі об’єкту в експлуатацію. Реконструкцію будівлі планують розпочати згідно дизайн-проєкту вже наприкінці літа цього року.
25 Січня, 2024 р., 09:59
Дорогі українці, українки! 700-й день цієї війни – дуже складний день. Перше. Викликав Умєрова, Залужного, Шапталу, Буданова та Малюка – доповіли щодо ситуації з літаком та обміном.
24 Січня, 2024 р., 15:18
24 січня під головуванням першого заступника голови Бучанської районної державної адміністрації Дениса Денисюка відбулося штабне навчання з керівниками відділів цивільного захисту населення об’єднаних територіальних громад Бучанського району. До навчань доєдналось керівництво управління та районного управлінь ДСНС України в Київській області.
24 Січня, 2024 р., 15:07
Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.
24 Січня, 2024 р., 15:05
Війна створює випробування для всієї родини, тож, коли хтось з сім'ї на війні, на війні — вся сім’я на війні.
24 Січня, 2024 р., 13:10
Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.
24 Січня, 2024 р., 10:13
Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко разом із Верховним комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді, Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі, Керівницею Офісу Генерального Директорату Європейської Комісії з питань гуманітарної допомоги та цивільного захисту населення Клаудією Амарал, Представницею УВКБ ООН в Україні  Кароліною Ліндхольм Біллінг відвідали Горенку та Ірпінь на Київщині. Тут УВКБ ООН разом з міжнародними партнерами допомагають відновлювати та ремонтувати будинки для людей, чиї оселі були пошкоджені або знищені внаслідок війни.
24 Січня, 2024 р., 09:44
Дорогі українці, українки! Перше – щодо російського удару вранці. Майже 40 ракет різних типів – черговий комбінований удар, щоб спробувати обійти нашу систему ППО. Значну частину ракет вдалося збити. На жаль, є влучання.
23 Січня, 2024 р., 16:23
З метою інформування населення з безпекових питань у рамках кампанії ДСНС та ЮНІСЕФ створені відеоролики щодо правил безпечної поведінки з генераторами, газовими пальниками, системою пічного опалення та свічками у разі відсутності електроенергії і тепла:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень