Новини

14 Вересня, 2023 р., 16:05
В Ірпені ще один багатоквартирний будинок, знищений російськими окупантами,  готують до відновлення. Уже розроблена проєктно-кошторисна документація.
14 Вересня, 2023 р., 16:03
У Київській області вдосконалюють механізми працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та покращують розвиток релокованого бізнесу. Про це йшлося на засіданні робочої групи з питань працевлаштування та професійної орієнтації внутрішньо переміщених осіб Координаційного центру підтримки цивільного населення при Київській обласній державній адміністрації. Захід відбувся під головуванням заступника голови КОДА Сергія Білецького. 
14 Вересня, 2023 р., 09:53
Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.
14 Вересня, 2023 р., 09:21
На Київщині проводять Всеукраїнську інформаційну кампанію «Робота для ВПО: ти потрібен!», яка стартувала у вересні. Її метою є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в нових умовах. Про це повідомили в Київській обласній службі зайнятості.
14 Вересня, 2023 р., 08:49
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Вагомий був день. Військовий кабінет – такі були деталі, про які зараз не можна говорити, але які будуть дуже результативними у війні.
13 Вересня, 2023 р., 12:11
Дана інформація не лише допоможе у тому, як потрібно організовувати роботу закладу освіти, згідно сагітарно-епідеміологічних вимог, особливо приватної форми власності, але й підкаже батькам, на що звернути увагу при виборі садочка, адже в першу чергу, це пов'язано з піклуванням про дитину та її здоров'ям.
13 Вересня, 2023 р., 09:47
13-го вересня в Урядовому контактному центрі запрацює спеціалізована "гаряча лінія" з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.
13 Вересня, 2023 р., 09:20
Розпочинається проведення української частини міжнародного конкурсу «Вікі любить пам’ятки» (Wiki Loves Monuments), який відбуватиметься протягом жовтня.
13 Вересня, 2023 р., 09:17
Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Звіт за день. Перше – закон про електронне декларування. Одразу, як сьогодні вранці проголосований закон надійшов із Верховної Ради, підписав вето.
12 Вересня, 2023 р., 12:16
Сьогодні перший заступник голови адміністрації Денис Денисюк провів нараду із апаратом Бучанської районної державної (військової) адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень