Новини

16 Вересня, 2023 р., 20:06
Сьогодні голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом із головою Київської ОВА Русланом Кравченком та Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним взяли участь в урочистому відкритті Ірпінського ліцею №3 Ірпінської міської ради.
16 Вересня, 2023 р., 20:01
Сьогодні Ірпінь відзначає день міста. З нагоди свята голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом із голової Киїської обласної державної адміністрації Русланом Кравченком, міським головою Олександром Маркушином, запрошеними гостями та містянами зібралися на площі біля Ірпінської міської ради щоб вшанувати загиблих мешканців цього міста, всіх воїнів-героїв, які віддали своє життя захищаючи його свободу та подякувати тим, хто зараз захищає нашу незалежність на бойових позиціях. 
15 Вересня, 2023 р., 20:40
Сьогодні, з нагоди Дня рятівника, в Бучанській районній державній (військовій) адміністрації пройшов урочистий захід присвячений працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) району.
15 Вересня, 2023 р., 20:37
З нагоди відзначення Дня працівника лісу, голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов відвідав Макарівське лісове господарство, де разом із Макарівським селищним головою Вадимом Токарем, нагородив подяками найкращих працівників та висловив подяку за їхню важливу місію у збереженні нашого природного надбання.
15 Вересня, 2023 р., 15:03
За дорученням Президента України відбулося розширене засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака. Такий захід удруге провели в новому форматі безпосереднього спілкування з представниками територіальних громад регіонів нашої країни – цього разу Харківської області.
15 Вересня, 2023 р., 11:51
Якщо ви хочете бути корисним у цій війні, знищувати ворога, звільняти українські землі й замислюєтесь, як зробити це максимально ефективно — приходьте в «Хартію».
15 Вересня, 2023 р., 09:37
Внутрішньо переміщені особи (ВПО) можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи Безоплатна правнича допомога (БПД): від консультацій і юридичної інформації до послуг з представництва їхніх інтересів у судах та інших державних органах, а також допомогу в складенні документів для звернення до суду.
15 Вересня, 2023 р., 09:20
Поспілкуватись з психологом, отримати консультацію фахівців з соціальної роботи та провести цей час поруч з родиною – так працює пілотний проєкт “Соціальне відновлення”. Ініціатива є частиною реалізації послуги соціальної адаптації, що впроваджується Мінсоцполітики спільно з обласними адміністраціями.
15 Вересня, 2023 р., 09:13
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька головних речей за цей день. Вперше саме сьогодні наша держава відзначила день танкістів. Раніше була ще радянська дата професійного дня танкових військ. І зараз є не просто мотив дати саме український сенс усім таким дням, не просто бажання наших людей, але й той конкретний результат українських воїнів, який варто вшановувати на рівні всієї держави.
14 Вересня, 2023 р., 16:57
Сьогодні перший заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Денис Денисюк разом із заступником голови адміністрації Євгеном Рибалко провели засідання місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бучанській районній державній адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень