Новини

22 Вересня, 2023 р., 15:22
22 вересня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом з головою Київської обласної державної (військової) адміністрації Русланом Кравченком, його заступницею Жанною Осипенко та головою м. Вишневе Іллею Діковим відкрили нове укриття в дитячому садочку «Барвінок».
22 Вересня, 2023 р., 15:06
Відділ кримінологічних досліджень Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса здійснює розробку фундаментального дослідження «Стратегія запобігання правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту в Україні».
22 Вересня, 2023 р., 13:17
Спалахи кору в Україні  циклічні й відбуваються  в середньому кожні  4-5 років. Вони стаються через те, що діти пропускають планові щеплення і в суспільстві накопичується кількість людей без імунітету.
22 Вересня, 2023 р., 09:13
У Київській обласній державній адміністрації відбулася онлайн-зустріч із представниками громад Київщини, відповідальними за ментальне здоров’я та реалізацію проєкту «Ментальне здоров’я – нейромережа Київщини». Захід відбувся за ініціативи заступниці голови КОДА Лесі Карнаух та регіональної координаторки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Юлії Казакової.
22 Вересня, 2023 р., 09:11
У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом США Джозефом Байденом.
21 Вересня, 2023 р., 16:19
У рамках співпраці з Мінветеранів НСЗУ Національна служба здоров'я України пропонує для ветеранів й ветеранок безоплатну реабілітаційну допомогу за Програмою медичних гарантій 2023/
21 Вересня, 2023 р., 12:23
Сьогодні «мир» для українців має набагато більше значення ніж просто слово. Мир – це наша мрія. Мир – це наша свобода. Мир – це наша перемога.
21 Вересня, 2023 р., 09:40
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко провів робочу зустріч із представниками американської компанії «TESH Group inc.» та ізраїльськими партнерами. Зустріч відбулася в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС).
21 Вересня, 2023 р., 09:31
Міністерство оборони України у рамках інформаційної кампанії «Родинам захисників» розробило брошуру. Вона містить інформацію та поради, які знадобляться під час телефонного спілкування із захисниками та захисницями.
21 Вересня, 2023 р., 09:28
У третій день візиту до Нью-Йорка (США) для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН дружина Президента України Олена Зеленська разом із директором Музею мистецтва Метрополітен (МЕТ) Максом Холлейном та віцепрезидентом Кеннетом Вейном презентувала кампанію «МЕТ говорить українською» зі створення україномовних аудіокоментарів для експонатів музею.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень