Новини

08 Лютого, 2024 р., 16:44
Кабінетом Міністрів України затверджено постанову щодо здійснення перерахунку вартості комунальних послуг за період їх ненадання, надання не в повному обсязі або невідповідної якості. Новий Порядок перерахунку стосується послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, а також управління побутовими відходами.
08 Лютого, 2024 р., 09:17
Дорогі українці, українки! Сьогоднішній день… Короткі підсумки. У Києві ще до вечора тривав розбір завалів після російського ранкового удару. Житловий будинок. Десятки постраждалих, чотири людини загинули. Мої співчуття рідним та близьким. Миколаїв, Харків, Львівська область, Дніпровщина, Хмельниччина, Київщина, Херсонщина – у цих регіонах є постраждалі, є пошкодження.
07 Лютого, 2024 р., 11:00
Кабінет Міністрів України під час засідання 6 лютого підтримав рішення про спрямування коштів на відновлювальні програми місцевим бюджетам одинадцяти областей. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
07 Лютого, 2024 р., 10:55
З квітня минулого року діє  програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей»,  яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць.
07 Лютого, 2024 р., 10:53
Триває відбір територіальних громад до пілотного проєкту Міністерства соціальної політики. Громади-переможниці зможуть запустити нову соціальну послугу – формування життєстійкості. Вона передбачає безкоштовну психосоціальну підтримку кожному з мешканців громади, які її потребуватимуть.
07 Лютого, 2024 р., 10:40
Набір до лав Третьої штурмової бригади триває.Бойовий підрозділ, у якому ти знайдеш своє істинне призначення та відчуєш справжній дух побратимства. Тебе супроводжуватимуть кращі військові інструктори та досвідчені командири. 
07 Лютого, 2024 р., 08:44
Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію розвитку системи публічних закупівель на 2024 – 2026 роки та затвердив операційний план її реалізації у 2024 – 2025 роках. Відповідне рішення було прийняте на урядовому засіданні 2 лютого 2024 року.
07 Лютого, 2024 р., 08:43
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Короткий звіт про цей день. Провів нараду щодо міжнародної активності для нашої держави в лютому – увесь місяць розплановано. Дуже детально. Фактично – кожен день. Буде багато перемовин, зустрічей, нових домовленостей для України, для зміцнення наших воїнів.
06 Лютого, 2024 р., 13:32
05 лютого розпочалися спортивні змагання в рамках другого етапу проекту «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», який  реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». 
06 Лютого, 2024 р., 13:01
Почалася довгоочікувана хвиля подачі заявок на гранти для переробних підприємств. Триватиме з 5 по 9 лютого. На отримання гранту можуть подаватись українці, які прагнуть започаткувати або розширити власний переробний бізнес.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень