Новини

30 Січня, 2024 р., 14:53
Призначається особам, яким установлено інвалідність. Причина, група, час настання інвалідності, строк, на який вона встановлюється, визначаються органом медико-соціальної експертизи.
30 Січня, 2024 р., 11:14
На Київщині триває відновлення об’єктів, що були зруйновані чи пошкоджені внаслідок ведення бойових дій. Зокрема, відновлюють житлові об’єкти коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Один з таких будинків – багатоповерхівка в Гостомелі на вулиці Остромирській, 67. 
30 Січня, 2024 р., 09:54
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Підсумки цього дня. Перше. Вранішній селектор. Були, як зазвичай, доповіді з усіх напрямків державної роботи. Військові – щодо ситуації на фронті, щодо кожного напрямку інтенсивних боїв. Розвідка – поточні питання, окрема увага, звичайно, тому, що робить ворог, як тисне на своїх сателітів.
29 Січня, 2024 р., 16:44
Понад сотня охочих взяли участь у першому заході від Київського обласного Центру підготовки населення до нацспротиву. Адже в нинішніх реаліях кожному важливо вміти захистити себе, свій дім та близьких.
29 Січня, 2024 р., 09:56
29 січня в Україні вшановують пам'ять учасників бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.
29 Січня, 2024 р., 09:49
Тепер власники зруйнованого житла можуть подати заяву та звести новий будинок на власній території.
29 Січня, 2024 р., 09:36
Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для внутрішньо переміщених осіб. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично продовжено до 1 березня (без додаткового звернення).
29 Січня, 2024 р., 09:34
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька речей за цей день варто сказати. Перше – вдячність усім нашим воїнам. Кожному й кожній, хто зараз на позиціях, хто у бою, на бойових постах, на бойових завданнях – на всій лінії фронту, від Купʼянська до Кринок. Усім, хто відновлюється після поранень.
27 Січня, 2024 р., 09:56
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко перевірили стан облаштування укриттів на Київщині. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень