Новини

27 Січня, 2024 р., 09:56
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко та заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко перевірили стан облаштування укриттів на Київщині. 
27 Січня, 2024 р., 09:50
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів сьогодні Ставку. Головне – це фронтова ситуація. Доповіді – детальні, кожний напрямок. І загалом наші оборонні операції та активні дії. Кожен в Україні знає, де зараз найбільш інтенсивно. Авдіївка, Марʼїнка, Купʼянський напрямок, південні напрямки – до кожного максимальна увага.
26 Січня, 2024 р., 15:18
МОН затвердило, що цьогоріч національний мультипредметний тест проведуть з 14 травня до 19 липня. Вступники складатимуть іспит із чотирьох предметів, три з яких визначено, а один — на вибір.
26 Січня, 2024 р., 13:51
В рамках змагань учні 4-7 класів подолали декілька дистанцій зі спортивного орієнтування в межах спортзалу, пройшли дистанції по приміщенню та території школи.
26 Січня, 2024 р., 13:46
Питання конкурентоспроможності на ринку праці завжди актуальне, адже успішність кожного залежить від готовності до розвитку та самовдосконалення.  Служба зайнятості пропонує громадянам отримати ваучер на навчання за допомогою якого можна пройти перепідготовку чи підвищити кваліфікацію, аби покращити свій соціальний статус та матеріальне становище, адаптуватися на новому місці після вимушеного переміщення.
26 Січня, 2024 р., 13:44
Упродовж 2023 року Міністерство соціальної політики активно працювало над удосконаленням системи підтримки для сімей з дітьми, зосереджуючись також і  на цифровізації виплат соціальної допомоги. Важливим кроком у цьому напрямку стала доступність чотирьох видів соціальної допомоги на порталі Дія.
26 Січня, 2024 р., 13:43
25 січня за ініціативи Бучанської міської ради в приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації відбулося засідання круглого столу на тему «Організація співпраці органів місцевої влади з релігійними громадами ПЦУ та громадкістю в Бучанській громаді».
26 Січня, 2024 р., 11:00
23 січня Уряд ухвалив Порядок організації та функціонування Центрів життєстійкості. Центри стануть простором безпеки, інклюзивності та безбар’єрності, де завжди підтримають кожного, хто цього потребує.
26 Січня, 2024 р., 10:53
25 січня у Київській обласній державній адміністрації відбулася виставка художника, лауреата Київської обласної премії в галузі образотворчого мистецтва імені Івана Сошенка Владислава Задворського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень