Новини

21 Листопада, 2023 р., 09:06
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Насичений був день. Україну відвідав міністр оборони Сполучених Штатів Остін. У делегації разом із ним також і верховний головнокомандувач Об’єднаних збройних сил НАТО у Європі Каволі. Дуже продуктивна розмова, і важливо, що напередодні нового засідання у форматі «Рамштайн».
20 Листопада, 2023 р., 16:11
20 листопада в м. Ірпінь відкрили відновлений заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №5 «Червона калина».
20 Листопада, 2023 р., 12:42
Сьогодні, 20 листопада, пройдуть роботи зі знищення вибухонебезпечних предметів піротехнічними підрозділами ДСНС у районі.
20 Листопада, 2023 р., 12:10
20 листопада голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації.
20 Листопада, 2023 р., 09:22
У Київській області протягом 2022-2023 років відремонтували захисні споруди в майже 900 закладах освіти. Сьогодні триває будівництво укриттів подвійного призначення ще в 19 школах та садочках, ремонтують – у 65 закладах освіти. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
20 Листопада, 2023 р., 09:20
Українці зможуть пережити труднощі воєнного часу та розвиватися, тримаючись за людські цінності, які нині захищаємо. Про це заявила перша леді України Олена Зеленська в інтерв’ю представникам африканських ЗМІ.
20 Листопада, 2023 р., 09:17
Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Сьогодні є важливе кадрове рішення. За поданням міністра оборони змінив командувача Медичних сил Збройних Сил України. Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко новим командувачем призначив генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука – начальника Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» у місті Києві.
18 Листопада, 2023 р., 11:38
Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов підписав Меморандум про співробітництво з головою громадської організації «Єдина спільна громада»  Степаном Жупаном.
17 Листопада, 2023 р., 20:40
Сьогодні під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, відбулися штабні тренування з органами управління цивільного захисту Бучанського району.
17 Листопада, 2023 р., 11:59
Відтепер статистика по проєктах відновлення, заведених в екосистему DREAM, доступна для всіх. Публічний модуль аналітики дозволяє дізнатись загальну кількість проєктів в розрізі областей, районів і громад, запланований бюджет по них, підтверджений обсяг фінансування тощо. Модуль є відкритим для всіх користувачів і доступний за посиланням*. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень