Новини

17 Листопада, 2023 р., 11:59
Відтепер статистика по проєктах відновлення, заведених в екосистему DREAM, доступна для всіх. Публічний модуль аналітики дозволяє дізнатись загальну кількість проєктів в розрізі областей, районів і громад, запланований бюджет по них, підтверджений обсяг фінансування тощо. Модуль є відкритим для всіх користувачів і доступний за посиланням*. Про це повідомили в Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.
17 Листопада, 2023 р., 11:57
Наступного року заплановано відкрити п’ять пілотних шкіл, які відібрали у проєкт архітектурної трансформації радянських закладів освіти. Це школи у Київській, Харківській, Кривому Розі та Запоріжжі, що були пошкоджені війною. Вони запрацюють уже з осені 2024 року. Там не лише зроблять новий ремонт, а й повністю переосмислять типові радянські шкільні простори. Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.
17 Листопада, 2023 р., 11:35
З метою вирішення проблемних питань членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, а також сприяння у формуванні та реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення зазначеної категорії осіб, у 2019 році строком на 2 роки при Мінветеранів була утворена рада родин загиблих (далі – Рада), як постійно діючий, консультативно-дорадчий, колегіальний орган.
17 Листопада, 2023 р., 09:32
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Кілька підсумків цього дня. Перше. Я хочу подякувати всім нашим захисникам неба, які щоночі й щодня на бойовому чергуванні. Тільки «шахедів» за ніч на сьогодні вдалося збити 16.
16 Листопада, 2023 р., 11:07
Чи можна знайти професію мрії? Завдання не з легких, але реальне. Дослухатися до власних інтересів, віднайти свої сильні сторони — це те, з чого варто почати, щоб знайти не лише роботу, але й покликання. А також прокидатися з гарним настроєм щоранку.
16 Листопада, 2023 р., 11:03
Відтепер вагітні жінки за власним бажанням можуть розпочати декретну відпустку пізніше 30 тижня вагітності. Для цього достатньо подати заяву лікареві, який веде вагітність.
16 Листопада, 2023 р., 10:44
Кабінетом Міністрів України внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу . Нововведення розширюють можливості для використання грантових коштів, зменшують кількість документів, які необхідно надати банку для підтвердження витрат. До того ж скасовуються граничні суми надання грантів протягом одного періоду подання заяв, уточнюється низка положень для підприємців-ветеранів, для яких спрощується отримання та використання грантових коштів.
16 Листопада, 2023 р., 10:25
Громадська організація «Зелена альтернатива України» розробила Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період липень – вересень 2023 р.:
16 Листопада, 2023 р., 10:23
Спеціальна комісія перевірила процес відновлення багатоповерхівок у Милі та Бузовій, які відбудовують коштом UNITED24. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
16 Листопада, 2023 р., 10:20
Для перерахунку розміру виплат пільг та субсидії на тверде пічне побутове паливо в поточному році НЕ потрібно спеціально звертатися до Пенсійного фонду України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень