Новини

31 Жовтня, 2023 р., 09:46
Прототип діагностичного інструменту було створено в Міністерстві у 2022 році. Цього року завдяки Програмі реінтеграції ветеранів IREX та за підтримки Державного департаменту США система була модернізована.
31 Жовтня, 2023 р., 09:44
У селі Дмитрівка Бучанського району триває відновлення житлових об’єктів, зруйнованих внаслідок збройної агресії рф. Зокрема, відбудовують два багатоквартирні житлові будинки на вулиці Садова. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
31 Жовтня, 2023 р., 09:02
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Передусім я хочу відзначити наші бойові бригади. Усіх воїнів, які б’ються на найбільш гарячих напрямках фронту. Дякую всім воїнам, які своїми штурмами та своєю стійкістю – героїчною стійкістю – доводять на ділі, що Україна здатна протистояти російському тиску, здатна знищувати окупантів, здатна перемогти.
30 Жовтня, 2023 р., 10:20
За оцінками фахівців, посттравматичний стресовий розлад після пережитої події може з’явитися у 12-20% людей. Однак його розвитку можна запобігти. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
30 Жовтня, 2023 р., 10:19
Президент Володимир Зеленський підписав Закон України, який дозволяє здійснювати виплати компенсацій тим, хто за власний кошт відновив пошкоджене в результаті російської агресії житло. Про це повідомили на Урядовому порталі.
30 Жовтня, 2023 р., 10:17
01 листопада 2023 року голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов проведе особисти виїзний прийом громадян у м. Вишневе. Прийом громадян триватиме з 10:00 до 12:00 год., у приміщенні Вишневої міської ради.
30 Жовтня, 2023 р., 09:14
Бажаю здоров’я, дорогі українці, українки! Перше – є хороша новина у підсумок зустрічі на Мальті – зустрічі радників щодо Формули миру. Погоджено заяву співголів саміту – базову й таку, що єднає. Це правильний сигнал. Хоч би що відбувалось у світі, головне – це єднання заради реальної сили міжнародного права, бо це – єднання заради справедливості для України та всіх країн і народів, які можуть зазнати агресії.
27 Жовтня, 2023 р., 16:35
Сьогодні в Бучанському районі відбувся захід під назвою «Кібербезпека: виклики та протидії», який проводив заступник Київської обласної державної адміністрації Андрій Братусь спільно з управлінням цифровізації та цифрових трансформацій облдержадміністрації.
27 Жовтня, 2023 р., 15:42
Сьогодні, за дорученням голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, перший заступник Денис Денисюк провів чергове засідання комісії з визначення розмірів збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам, державним підприємствам лісового господарства у зв’язку з будівництвом однієї з автомобільних доріг навколо м. Києва.
27 Жовтня, 2023 р., 13:55
Сьогодні ми відзначаємо свято, яке нагадує нам про важливість нашої рідної мови, яка є символом нашої національної ідентичності та культурної спадщини. Українська мова об'єднує нас і підкреслює нашу приналежність до великої української родини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень