Новини

16 Листопада, 2023 р., 10:17
Ділимося рекомендаціями від дитячої психологині Світлани Ройз:
16 Листопада, 2023 р., 10:15
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Непростий був день. Уночі – ракетний удар росіян по Селидовому в Донецькій області. Просто по житлових будинках. Чотири ракети. Є загиблі. Імовірно, є люди під завалами. Увесь день триває розбір завалів. Усім пораненим була надана необхідна допомога. Понад 20 будинків зруйновані.
16 Листопада, 2023 р., 10:08
З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров’я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях. Про це повідомили в Міністерстві у справах ветеранів України.
15 Листопада, 2023 р., 14:18
Сьогодні Данило Мавлянов взяв участь в нараді з керівниками комунальних підприємств Макарівської селищної ОТГ та провів особистий виїзний прийом жителів громади.
15 Листопада, 2023 р., 14:12
Продовжуємо розглядати, як підтримати дитину в складні часи: повернути відчуття стабільності й безпеки, навчити піклуватися про себе.
15 Листопада, 2023 р., 09:32
У Київській обласній військовій адміністрації відбулася розширена нарада з питань забезпечення прозорості та підзвітності процесу відбудови житла на Київщині. Сьогодні мова йшла про обʼєкти, які відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Це 56 обʼєктів, замовником робіт на яких є КОВА, а саме: житлові будинки, садки, школи, укриття.
15 Листопада, 2023 р., 09:28
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Звіт за цей день. Перше – наші воїни. Сьогодні на селекторі доповідали розвідка, Головком, СБУ, міністр оборони. Загалом ситуацію на фронті, конкретні напрямки. Снаряди, техніка – все для фронту. Авдіївка, Купʼянськ, Бахмут. Також південні напрямки. Дуже інтенсивні російські штурми, і особливо – на Донеччині.
15 Листопада, 2023 р., 09:18
14 листопада голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС.
15 Листопада, 2023 р., 08:53
Шахраї ошукують українців, які виїхали за кордон, рятуючись від війни, та викрадають їхні українські фінансові номери телефонів, прив’язані до банківських рахунків.
14 Листопада, 2023 р., 12:45
Громади Київщини отримали 18 шкільних автобусів від міжнародних партнерів. Допомогу надав польський Фонд міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK). Ініціатива реалізована як частина проєкту «Health Resilience 2».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень