Новини

25 Вересня, 2023 р., 09:39
У Макарові за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії розпочали відбудовувати багатоквартирний житловий об’єкт, пошкоджений унаслідок військової агресії рф.
25 Вересня, 2023 р., 09:36
Незабаром у застосунку Дія можна буде сплатити штраф за адміністративні правопорушення в кілька кліків. Щоб першими протестувати нову послугу й сплатити штраф без походу в суд та квитанцій у касі, долучайтеся до бета-тесту сервісу за посиланням. Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України.
25 Вересня, 2023 р., 09:34
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Продуктивний був тиждень. Дуже. Ми маємо багато хороших оборонних та інших рішень.
22 Вересня, 2023 р., 15:22
22 вересня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом з головою Київської обласної державної (військової) адміністрації Русланом Кравченком, його заступницею Жанною Осипенко та головою м. Вишневе Іллею Діковим відкрили нове укриття в дитячому садочку «Барвінок».
22 Вересня, 2023 р., 15:06
Відділ кримінологічних досліджень Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса здійснює розробку фундаментального дослідження «Стратегія запобігання правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту в Україні».
22 Вересня, 2023 р., 13:17
Спалахи кору в Україні  циклічні й відбуваються  в середньому кожні  4-5 років. Вони стаються через те, що діти пропускають планові щеплення і в суспільстві накопичується кількість людей без імунітету.
22 Вересня, 2023 р., 09:13
У Київській обласній державній адміністрації відбулася онлайн-зустріч із представниками громад Київщини, відповідальними за ментальне здоров’я та реалізацію проєкту «Ментальне здоров’я – нейромережа Київщини». Захід відбувся за ініціативи заступниці голови КОДА Лесі Карнаух та регіональної координаторки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Юлії Казакової.
22 Вересня, 2023 р., 09:11
У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом США Джозефом Байденом.
21 Вересня, 2023 р., 16:19
У рамках співпраці з Мінветеранів НСЗУ Національна служба здоров'я України пропонує для ветеранів й ветеранок безоплатну реабілітаційну допомогу за Програмою медичних гарантій 2023/
21 Вересня, 2023 р., 12:23
Сьогодні «мир» для українців має набагато більше значення ніж просто слово. Мир – це наша мрія. Мир – це наша свобода. Мир – це наша перемога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень