Новини

26 Вересня, 2023 р., 11:50
З метою профілактики та зменшення захворюваності на сказ у дикій фауні в другій половині вересня та протягом жовтня 2023 року на Київщині проведуть осінню кампанію з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин. Про це повідомляють у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Київській області.
26 Вересня, 2023 р., 10:52
26 вересня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів апаратну нараду з працівниками структурних підрозділів адміністрації.
26 Вересня, 2023 р., 09:11
Право на таку допомогу мають громадяни України, які постійно проживають у країні й усиновили дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування. Про це повідомляє Міністерство соціальної політики.
26 Вересня, 2023 р., 09:00
Нещодавно МОН визначило особливості навчання дітей, які нині вимушено перебувають за кордоном й навчаються одночасно в школі країни перебування та Україні.
26 Вересня, 2023 р., 08:57
У місті Буча відбудовують ще один житловий об’єкт, зруйнований під час активних бойових дій та окупації регіону. Роботи проводять за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
26 Вересня, 2023 р., 08:56
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні був важливий звіт від міністра оборони Умєрова: перші американські танки «Абрамс» уже в Україні. Готуємо їх, щоб посилити наші дії проти окупантів. І це буде суттєве посилення.
25 Вересня, 2023 р., 16:37
Відповідний проєкт «Професійна орієнтація. Кар’єра. Підприємництво» реалізує компанія Booster Development за сприяння Програми USAID «Економічна підтримка України». Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
25 Вересня, 2023 р., 11:37
З метою обміну досвідом щодо реалізації проєктів державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти, для визначення подальших шляхів співпраці та координації партнерів через взаємодію освіти і ринку праці  ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» організував і провів круглий стіл «Стратегії державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти. Інтеграція. Інвестиції. Інновації».
25 Вересня, 2023 р., 10:41
З 1 лютого Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву оновив умови іпотечного кредитування молоді для придбання власного житла. Про це повідомила заступниця Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Наталія Козловська.
25 Вересня, 2023 р., 10:40
Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Ukraine продовжують впровадження освітніх ініціатив для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Нагадаємо, що у серпні стартували безкоштовні освітні програми у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові на базах провідних вишів. Мета проєкту – надати ветеранам інформацію про кар’єрні можливості в ІТ та допомогти їм опанувати одну із затребуваних професій, полегшуючи таким чином адаптацію до цивільного життя після військової служби.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень