Новини

03 Вересня, 2021 р., 11:32
2 вересня, у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України відбулося друге пленарне засідання спільної комісії з економічного, торговельного та технічного співробітництва між Урядом України та Урядом Держави Катар.
03 Вересня, 2021 р., 11:29
У межах робочого візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленською взяли участь у відкритті «Українського дому» у Вашингтоні.
03 Вересня, 2021 р., 11:12
Для забепечення належної підготовки і реалізації даної акції заступник голови Бучанської райдержадміністрації  Максим Петльований взяв участь у засіданні колегії Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства та запросив долучитись до реалізації ініціативи управління та лісові господарства Бучанського району.
03 Вересня, 2021 р., 11:02
Цього тижня, за ініціативи Києво-Святошинського районного центру зайнятості проведено робочу зустріч директора Києво-Святошинського районного центру зайнятості Андрія Іванова з представниками державного підприємства «Жулянський машинобудівний завод «Візар»: начальником відділу кадрів Оленою Пономаренко, начальником виробництва Юрієм Шишковським, начальником бюро документації та контролю Світланою Мисюк, начальником транспортного цеху Ігорем Катеринчуком, інспектором відділу кадрів Оленою Демиденко.
02 Вересня, 2021 р., 09:23
Для споживачів комунальних послуг, у разі укладення індивідуальних договорів, встановлено обмеження розміру плати за абонентське обслуговування. Відповідну постанову схвалив Кабінет Міністрів України під час засідання 1 вересня.
02 Вересня, 2021 р., 09:19
За даними Центру громадського здоров’я 1 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 2477 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 179, медпрацівників – 36).
02 Вересня, 2021 р., 09:17
Уряд більше не встановлює тарифи на тепло й гарячу воду, але допоможе місцевим керівникам з погашенням заборгованості, аби такі тарифи були справедливими для людей. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Кабінету Міністрів 1 вересня.
02 Вересня, 2021 р., 09:12
Вчора, на запрошення Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом із першим заступником Андрієм Діхтяруком оглянули стан утеплення дитячого садочку "Радість", де за 1 місяць і 10 днів утеплено 2600 м2 фасаду.
02 Вересня, 2021 р., 08:55
1 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко спільно з першим заступником голови Бучанської райдержадміністрації Андрієм Діхтяруком відвідав Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школа І-ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов імені З. Алієвоїі.
02 Вересня, 2021 р., 08:48
В рамках робочого візиту голови Бучанської райдержадміністрації Миколи Ляшенка разом із першим заступником Андрієм Діхтяруком, народними депутатами Андрієм Клочко та Олександром Горобцем, заступником Міністра освіти та науки Вірою Роговою, Ірпінським міським головою Олександром Марушиним та директором Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Ярославою Тростянець проінспектували будівництво дошкільного навчального закладу на вул. Київська, 18, що в м. Ірпінь Київської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень