Новини

01 Вересня, 2021 р., 15:51
В Офісі Президента України відбулось підписання Меморандуму між Міністерством інфраструктури України, АТ «Укрзалізниця», компанією Stadler і Швейцарським агентством зі страхування експортних ризиків SERV.
01 Вересня, 2021 р., 15:45
Міністр енергетики України Герман Галущенко і керівництво НАЕК «Енергоатом» та Westinghouse Electric обговорили плани поглиблення українсько-американської співпраці у сфері ядерної енергетики.
01 Вересня, 2021 р., 15:11
01 вересня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко разом з першим заступником голови Бучанської райдержадміністрації Андрієм Діхтяруком побував на відкритті нового корпусу Ірпінської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - художнього профілю № 1.
01 Вересня, 2021 р., 15:07
Цього тижня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів зустріч з доктором технічних наук, старшим науковим співробітником Інституту газу НАН України, професором Національного авіаційного університету Костянтином Сімейко.
01 Вересня, 2021 р., 11:58
У межах робочого візиту до США Президент України Володимир Зеленський взяв участь у презентації Плану трансформації України. Захід відбувся в будівлі Національної бібліотеки Фреда Сміта з вивчення спадщини Джорджа Вашингтона.
01 Вересня, 2021 р., 11:51
Вітаю з традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій.
31 Серпня, 2021 р., 11:09
Сьогодні голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко взяв участь у першому Молитовному сніданку Київщини з нагоди 30-річчя Незалежності України.
31 Серпня, 2021 р., 11:08
Відбулось засідання робочої групи Міністерства соціальної політики України щодо забезпечення транспортними засобами спеціалізованого призначення для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, та інших маломобільних груп населення.
31 Серпня, 2021 р., 08:54
Хто має право на отримання допомоги Право на отримання житлових субсидій мають сім'ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу.
31 Серпня, 2021 р., 08:50
Україна стане привабливою для інвесторів і комфортною для життя, якщо забезпечить громадянам свободу, порядок та безпеку. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень