Новини

19 Серпня, 2021 р., 20:21
19 серпня, спільно із заступницею голови Київської облдержадміністрації Тетяною Щербак, голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів робочу нараду щодо питань протидії поширенню COVID-19 на території Бучанського району з головами територіальних громад та старостами населених пунктів району.
19 Серпня, 2021 р., 20:15
За підтримки голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна та завдяки співпраці голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенка і голови Гостомельської селищної ради Юрія Прилипка було знайдено порозуміння та вирішено конфліктну ситуацію, що склалася довкола питання реалізації учасниками бойових дій АТО/ООС права на отримання земельних ділянок під індивідуальне будівництво.
18 Серпня, 2021 р., 20:01
На виконання соціальних ініціатив Президента України Володимира Зеленського з метою підтримки багатодітних родин, які належать до категорії малозабезпечених, сьогодні Мінсоцполітики направлено у регіони 290 мільйонів гривень для виплати допомоги до навчального року на майже 145 тисяч дітей з багатодітних малозабезпечених сімей.
18 Серпня, 2021 р., 19:59
На Київщині готуються до початку будівництва Великої кільцевої дороги навколо столиці. Йдеться про роботи на ділянці протяжністю 18 км від дороги Київ-Ковель-Яготин до дороги Київ-Чоп.
18 Серпня, 2021 р., 19:11
Завдяки активній співпраці керівництва Бучанської райдержадміністрації та закладів охорони здоров'я району продовжується вакцинація жителів населених пунктів територіальних громад.
17 Серпня, 2021 р., 19:18
17 серпня в актовій залі Бучанської райдержадміністрації відбувся семінар-тренінг “Гастрономічний туризм, як інструмент розвитку сільських територій та малих міст”.
16 Серпня, 2021 р., 20:37
Новий проект створений з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.
16 Серпня, 2021 р., 20:31
До України вперше прибув оригінал латиномовної Конституції Пилипа Орлика. Побачити історичні експонати можна на виставці «Раритети Української козацької держави – Гетьманщини XVII-XVIII ст.» вже з 17 серпня у Національний заповідник «Софія Київська».
16 Серпня, 2021 р., 20:25
У Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, яке відбувається сьогодні 14 серпня у м. Обухів Київської області, бере участь і збірна команда Бучанського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень