Новини

26 Жовтня, 2023 р., 09:01
Дорогі українці, українки! Звіт за цей день. Хмельницька область, місто Славута. Там триває фіксація всієї шкоди від вибуху російських дронів минулої ночі. «Шахеди» були збиті, але багато пошкоджених будинків – вибите скло у вікнах, двері, дахи будівель.
25 Жовтня, 2023 р., 14:18
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психіатричну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування.
25 Жовтня, 2023 р., 14:15
25 жовтня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов за участю Білогородського сільського голови Антона Овсієнка провів особистий виїзний прийом громадян у с. Білогородка.
25 Жовтня, 2023 р., 10:34
Для повернення захисників і захисниць до продуктивної зайнятості Служба пропонує різні можливості. Передусім — пошук роботи за освітою, досвідом роботи та побажаннями клієнтів. Київський обласний центр зайнятості має майже 15 тисяч вакансій із зарплатою, що коливається від мінімальної до 40 тис. грн. Із ними можна ознайомитися на сайті КОЦЗ (http://surl.li/mmnvl), профілі КОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук» (https://www.facebook.com/kyivobl/), а також під час візиту до підрозділів обласної служби зайнятості (http://surl.li/clyqi).
25 Жовтня, 2023 р., 10:31
За інформацією Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Київська область, яка значно постраждала під час окупації на початку повномасштабної війни, активно долучається до Програми «ВідновиДІМ». Сьогодні тут ремонтують 95 будинків, зокрема, 63 проєкти повністю або частково завершені. Найбільше багатоповерхівок відновлюють в Ірпені – 87. Крім того, 3 будинки ремонтують у Бучі, по 2 – в Макарові та Гостомелі, 1 – у Софіївській Борщагівці.
25 Жовтня, 2023 р., 09:29
Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області повідомляє, що з травня 2023 року розпочав свою роботу Контакт-центр – єдиний безкоштовний багатоканальний телефон «гарячої лінії» Головного управління, за номером 0 800 505 780.
25 Жовтня, 2023 р., 09:11
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні насичений день, багато міжнародної роботи. Відбувся черговий саміт Кримської платформи, її парламентського виміру. Перший такий саміт був проведений торік у Хорватії, тепер другий – у Чехії. Я вдячний нашим чеським партнерам за допомогу в організації саміту.
24 Жовтня, 2023 р., 17:15
24 жовтня Вишнівська міська лікарня приймала гостей у зв’язку з встановленням на її території та введенням в експлуатацію енергоефективної станції сонячних панелей, підсиленої акумуляторами.
24 Жовтня, 2023 р., 15:08
Сьогодні в Ірпінському управлінні Бучанської філії Київської обласної служби зайнятості відбулося засідання, присвячене інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громади Бучанського району та адаптації ВПО на ринку праці за сприяння служби зайнятості.
24 Жовтня, 2023 р., 14:28
Цього тижня в Макарові та Ірпені відбудуться комісійні перевірки об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень