Новини

27 Вересня, 2023 р., 18:28
Бучанська районна державна (військова) адміністрація разом зі Службою у справах дітей та сім’ї РДА передала продукти харчування та засоби гігієни до дитячого будинку сімейного типу Антонюків, які проживають в с. Бузова та виховують 7 статусних дітей.
27 Вересня, 2023 р., 15:49
27 вересня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів позачергове засідання постійної комісії Бучанської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
27 Вересня, 2023 р., 10:54
У Бучанському районі може бути гучно - повідомляє Київська обласна державна (військова) адміністрація.
27 Вересня, 2023 р., 09:56
Роботодавець, який надав роботу людині з першою або другою групою інвалідності та підлаштував під її потреби робоче місце, може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перебільшує:
27 Вересня, 2023 р., 09:55
Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов для якісної реінтеграції у суспільство Захисників і Захисниць. Зокрема, над отриманням ними доступних медичних послуг та лікарських засобів. Разом з НСЗУ Національна служба здоров'я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які є шляхи отримання ліків безоплатно.
27 Вересня, 2023 р., 09:48
Фільтр за підтримки партнерів уже вдруге організовує Всеукраїнський урок, присвячений медіаграмотності. Глядачі дізнаються, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції. Також організатори підготували сюрприз для школярів старших класів, про який оголосять під час уроку.
27 Вересня, 2023 р., 09:47
Нагадуємо, з 1 грудня змінюються правила ввезення гуманітарної допомоги та реєстрації її отримувачів.
27 Вересня, 2023 р., 09:14
Війна навчила кожного з нас не ставити життя на паузу, а навпаки, швидше ухвалювати омріяні рішення. Тому все більше сімей саме зараз, в умовах воєнного часу, цікавляться можливостями усиновлення.
27 Вересня, 2023 р., 09:03
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Звіт за цей день. Провів Ставку. Кілька головних питань. Перше – конкретна ситуація на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Важливі доповіді щодо Сходу, Півдня. Також щодо знищення логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі. Я дякую всім українським воїнам, які відзначились!
26 Вересня, 2023 р., 16:04
В Ірпені на Київщині розпочалися роботи з будівництва нового корпусу дитячого садка, який значно постраждав на початку повномасштабного вторгнення рф. У результаті прямого влучання снаряду в березні 2022 року частина будівлі була повністю зруйнована, пошкоджені фасад, стіни і покрівля, вибиті вікна та двері, зруйновані ігрові майданчики та понищені електричні мережі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень