Новини

05 Серпня, 2021 р., 08:18
Різкого підвищення тарифів на електроенергію для населення не буде. Це принципова позиція Президента України Володимира Зеленського, заявив прес-секретар Глави держави Сергій Никифоров на брифінгу у вівторок.
05 Серпня, 2021 р., 08:13
З 01 по 30 вересня 2021 року відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проекту - зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.
05 Серпня, 2021 р., 08:11
Збільшені соціальні норми для розрахунку субсидії на окремі види послуг, які були запроваджені весною минулого року, будуть збережені і в наступному опалювальному сезоні для мешканців тих регіонів, які опиняться у «червоній зоні» карантину.
05 Серпня, 2021 р., 08:08
З 1 вересня цього року стартує новий пілотний проект Міністерства соціальної політики України, який допоможе територіальним громадам організувати соціальну роботу з сім’ями та дітьми, що належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах. Відповідна постанова прийнята сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України.
05 Серпня, 2021 р., 07:59
Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України» № 1643-ІХ, який парламент ухвалив 14 липня 2021 року.
04 Серпня, 2021 р., 10:24
03 серпня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів нараду зі старостами територіальних громад Бучанського району, під час якої обговорили проблемні питання старостинських округів громад Бучанського району Київської області та шляхи їх вирішення, підготовку до опалювального сезону 2021/2022 об’єктів соціальної інфраструктури, а також  здійснення заходів для вакцинації населення Бучанського району проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.
04 Серпня, 2021 р., 09:38
В рамках реалізації проєкту Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" добігає завершення будівництво Академії спорту в м. Буча.
04 Серпня, 2021 р., 09:33
«Накопичувальна система утворюється як додаткова до наявної солідарної. Гарантування вкладів має бути стовідсотковим для державного пенсійного накопичувального фонду. За другим рівнем має запрацювати третій рівень, на якому добровільне пенсійне страхування здійснюється із залученням недержавних фондів. Економічний ефект від запровадження накопичувальної пенсії, за оцінками НКЦПФР, — 477 млрд грн до 2030 року», — підкреслив Прем’єр-міністр.     Детальніше: https://bit.ly/3rSWLgA
04 Серпня, 2021 р., 09:27
03 серпня під головуванням заступника Голови Бучанської районної державної адміністрації Максима Петльованого пройшло установче засідання Координаційної ради з питань розвитку медичної галузі Бучанського району Бучанської районної державної адміністрації.
03 Серпня, 2021 р., 08:50
У Державній реабілітаційній установі «Всеукраїнській центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю», яка розташована у мальовничому куточку України - у лісопарковій зоні в селі Лютіж Київської області, відкривається дитяче реабілітаційне відділення. Для дітей з інвалідністю віком від 3-х років з ураженням центральної нервової системи та порушенням функції опорно-рухового апарату в реабілітаційній установі будуть доступні такі методи фізичної реабілітації: - локоматорна терапія та активна вертикалізація, - лікувальна гімнастика, - масаж, - механотерапія, - гідрокінезотерапія, - апаратна фізіотерапія, - водолікування, - ароматерапія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень