Новини

27 Жовтня, 2021 р., 15:00
КЗ "Макарівський центр соціальної підтримки підтримки дітей та сімей «Промінь надії» став першим центром в Україні, що надавав комплексні соціальні послуги дітям та сім’ям у кризових ситуаціях, філософія цих послуг вперше суттєво відрізнялись від пострадянських.
27 Жовтня, 2021 р., 14:55
«Безбар'єрність стає новою суспільною нормою. Зміни, які ініційовані на Раді безбар’єрності, стосуються не лише людей, котрі змушені стикатися з різними бар’єрами у своєму житті. Ці зміни насамперед про те, якою країною ми прагнемо бути. Країною, де кожен має рівні права та можливості. Країною без бар’єрів», – зазначила Олена Зеленська.
27 Жовтня, 2021 р., 14:13
Із впровадженням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС) єдиним місцем зберігання інформації про людину для надання будь-яких соціальних послуг буде Єдиний соціальний реєстр (ЄСР). Він створений замість десятка не пов’язаних між собою реєстрів та інформаційних систем з надійною системою захисту персональних даних.
27 Жовтня, 2021 р., 14:01
27 жовтня представники управління економічної політики та розвитку територій Бучанської райдержадміністрації взяли участь  в онлайн семінар на тему «Інноваційні інструменти розвитку ОТГ як туристичних дестинацій».
27 Жовтня, 2021 р., 13:57
Термінова новина: із 00 год. 00 хв. 30 жовтня на Київщині почне діяти "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Це рішення було прийняте під час засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС, яке відбулось під головуванням Міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова. Його підтримуємо і на обласному рівні.
26 Жовтня, 2021 р., 10:31
За ініціативи Міністерства внутрішніх справ, у партнерстві з Конгресом місцевих і регіональних влад, всеукраїнськими асоціаціями представницьких органів місцевої влади, під патронатам Президента України відбудеться форум «Безпечна громада».
26 Жовтня, 2021 р., 10:27
Бучанська районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність за високопрофесійну, самовіддану і оперативну роботу колективам ДПРЧ Ірпінської, Бучанської, Димирської територіальних громад, які беруть участь у ліквідації торф’яної пожежі в с. Раківка Бучанського району, площа якої становить 2 га.
26 Жовтня, 2021 р., 09:16
З метою створення природного середовища для здорового способу життя за рахунок комфортних умов для прогулянок дітейвиховання у дітей любові до природи, бажання берегти і захищати її колектив вихованців та вихователів садочку разом із лісівниками ДП «Макарівське лісове господарство» на території закладу висадили алеї із зелених ялинок по всій території закладу.
25 Жовтня, 2021 р., 13:19
25 жовтня під головуванням Голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенка відбулося засідання комісії з визначення збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам у зв’язку з будівництвом Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва (ділянка від автодороги Київ – Ковель – Ягодин (М-07) до автодороги Київ – Чоп (М-06).
25 Жовтня, 2021 р., 09:17
Минулого тижня працівники Києво-Святошинського районного центру зайнятості провели виїзний захід для відвідувачів відділу соціального захисту населення Дмитрівської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень