Новини

23 Жовтня, 2021 р., 17:30
23 жовтня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко провів чергову нараду Бучанської призовної комісії за участі представників усіх відділів районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, територіальних органів місцевого самоврядування та начальника Бучанського РТЦК та СП Олексія Чумака.
22 Жовтня, 2021 р., 22:21
Заступник голови Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований відвідав XIX Міжнародну спеціалізовану виставку «КОМУНТЕХ – 2021», тематикою якої було енерго- та ресурсозберігаючі технології, обладнання, матеріали для комунальної теплоенергетики, утримання та експлуатація житлового фонду, комунальна техніка, спецтехніка, міський транспорт, технічні засоби організації дорожнього руху, відходи виробництва та споживання, рециклінг, управління полігонами, екологія, благоустрій і комунальне обслуговування міст.
21 Жовтня, 2021 р., 23:27
21 жовтня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко та голова Дмитрівської сільської ради Тарас Дідич взяли участь у робочій зустрічі із представниками саудівського бізнесу, зокрема керівником Ради українсько-арабського співробітництва Талал Ал-Ас та Генеральним директором компанії Al Washah Al Halabi Co. Джамалом Макансі.
21 Жовтня, 2021 р., 23:20
Ми часто чуємо ці слова: доброта, сердечність, милосердя, людяність. Цілком природнім і закономірним вважається допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомному, заступитися за беззахисного, порятувати хворого. Сьогодні дзвони б’ють на сполох, закликаючи нас до милосердя, до доброти, бо тільки доброта робить нас справжніми людьми.
21 Жовтня, 2021 р., 15:29
21 жовтня вступають в силу обмеження щодо користування громадським транспортом: «Кабінет Міністрів передбачив посилення правил для пасажирських перевезень міжрегіонального сполучення у регіонах, де встановлено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Йдеться як про регулярні, так і про нерегулярні перевезення».
21 Жовтня, 2021 р., 14:29
«Довідник безбар’єрності» — це гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови.
21 Жовтня, 2021 р., 11:30
Захворювання на коронавірус виявили в 728 жителів Київщини, в тому числі 72 дитини. Такими є дані Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб за минулу добу, 20 жовтня.
21 Жовтня, 2021 р., 09:52
В рамках робочого візиту Голови Бучанської райдержадміністрації Миколи Ляшенка до смт Бородянка, який відбувся 20 жовтня 2021 року, з нагоди привітання ветеранів-афганців та учасників АТО та ООС Бородянської громади з Днем захисника та захисниць України та вручення  рішень на отримання ділянок землі,  директорка Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення Людмила Бойко провела екскурсію центром.
21 Жовтня, 2021 р., 09:32
20 жовтня в м. Буча відбулася чергова одинадцята сесія Бучанської районної ради VIII скликання. У роботі сесії взяли участь голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, депутати Київської облради Олексій Мєшков та Андрій Кріпак, представники Бучанської райдержадміністрації Максим Петльований, Марина Загвоздкіна, Світлана Дідківська, голова Ірпінської міської ради Олександр Маркушин, голова Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш, голова Немішаївської сільської ради Петро Перевезник, голова Боярської міської ради Олександр Зарубін.
21 Жовтня, 2021 р., 09:01
20 жовтня голова Бучанської райдержадміністрації Микола Ляшенко вручив ветеранам-афганцям та ветеранам АТО/ООС рішення на відведення земельних ділянок у Гостмельській громаді. Захід відбувся в Бородянському центрі соціально-психологічної реабілітації населення та був приурочений до Дня захисника та захисниць України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень