Новини

11 Жовтня, 2023 р., 09:26
Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя проводить черговий щорічний Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття». Також до організації заходу долучилися Інститут історії України НАН України, Кабінет Міністрів України, Спілка письменників України.
11 Жовтня, 2023 р., 09:23
ПРООН надаватиме Київщині технічну підтримку під час відновлення об’єктів, які будуть відбудовувати за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Йдеться про 56 об’єктів, де замовником робіт є Київська ОВА.  
11 Жовтня, 2023 р., 09:18
Білогородська сільська рада, зокрема голова Антон Овсієнко, передав для 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ 3 дрони Mavic 3 та 3 дрони Mavic 3T.
11 Жовтня, 2023 р., 08:55
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Дуже якісний візит у Румунію. Плідний. Зустрічі із Президентом Йоханнісом, головами палат румунського парламенту, з депутатами, Прем’єр-міністром Румунії.
10 Жовтня, 2023 р., 15:41
Бучанське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що, 11 жовтня 2023 року на території Бучанського району буде проводитись пероральна вакцинація диких м'ясоїдних тварин.
10 Жовтня, 2023 р., 15:02
10 жовтня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом із першим заступником Денисом Денисюком провів нараду з командирами Добровольчих формувань територіальних громад.
10 Жовтня, 2023 р., 14:12
Від початку року до системи Безоплатна правнича допомога звернулося понад 5,4 тис. ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
10 Жовтня, 2023 р., 14:07
Шахраї поширюють фішингові посилання та змушують перейти за ними під різними приводами. і нібито можна отримати винагороду, наприклад у сумі 500 гривень. Тема таких опитувань та голосувань може бути різна, наприклад, віддати свій голос на сайті, де проходить голосування за певний бренд косметики, для переконливості шахраї вказують відомий бренд.
10 Жовтня, 2023 р., 14:06
10 жовтня - весь світ відзначає Всесвітній день психічного здоров’я. І саме сьогодні Міністерство соціальної політики України та Isar Ednannia запрошують вас на інформаційний вебінар про реалізацію пілотного проекту від Міністерства.
10 Жовтня, 2023 р., 13:11
Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад Бучанського району. Учасниками наради також були керівник сектору оборони №8, начальник Бучанського РУ ГУ Національної поліції України у Київській області, керівники Бучанської та Києво-Святошинської окружної прокуратури, районного відділу управління Служби безпеки України та керівництво Бучанського РТЦК та СП.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень